Фрамар
В сайта framar.bg ще откриете най-голямата и атрактивна електронна аптека в България с над 60 000 активни артикули и доставки до цял свят, богата справочно-медицинска информация, информация за всичко от България и света, полезни съвети и здравни практики. Имате възможност да се консултирате онлайн с нашите медицински специалисти, както и да проверите в реално време вашия здравен статус чрез Фрамар Диагностик.
Фрамар ​​обединява под името си:

• www.framar.bg – националният здравен портал – мястото, където можете да научите всичко за вашето здраве и да бъдете активни! Порталът е сред топ 10 на българските интернет сайтове, както и от дълги години е водач в класацията на здравните платформи в България. /според статистики на Gemius.bg/

• 29 аптеки в 9 града на страната с приблизителен клиентопоток от над 100 000 посетителя месечно
www.framar.bg

Fuitness1
Един от най-успешните сайтове, насочен към активния начин на живот и спортните хранителни добавки. Онлайн магазинът предлага най-добрите, изпитани и доказани във времето продукти. Предлага сигурна онлайн консултация, ценни съвети и информация какво е полезно за теб. Разполага и с магазин, намиращ се в гр. София, бул. Цар Борис III № 15.
www.fitness1.bg

Paramed
От 2012 година Парамед предлага на своите клиенти един уникален продуктов микс от био храни, билки, тинктури, хранителни добавки и козметика под един покрив. Магазинът работи с основните вносители и производители в България на био и здравословни храни и предоставя голям избор от качествени и чисти продукти.

Магазинът предлага на своите клиенти широка гама от билки, тинктури и лечебни чайове като има и партньорства с доказаните фирми в бранша. Парамед подбира също така най-реномираните американски и канадски фирми за хранителни добавки. Разполага с  магазин в София, намиращ се на ул. Дякон Игнатий.
www.paramed.bg

Drugstore
Drugstore.bg е създаден през 2015 година като един от големите онлайн дрогерийни магазини. Той обединява в себе си най-доброто от областта на хранителните добавки, козметиката, всички продукти от аптечната и дрогерийната периферия, заедно с лайфстайл и спортни пособия.
Drugstore.bg предлага над 20 000 артикула на конкурентно ниски цени, осигурявайки бърза доставка и високо ниво на обслужване. Сайтът позволява лесно и бързо пазаруване, богат избор от различни брандове с качествени продукти, каквито клиентите обичат. 
www.drugstore.bg

Apteka 24
Сайтът apteka24.bg е онлайн дрогериен магазин, който представя модерна концепция за онлайн пазаруването. Дрогерията предлага съвременни артикули в областта на здравето и красотата, с актуални цени и оригинален произход.
Apteka24.bg гарантира на клиентите си бърза и дискретна доставка, високо ниво на обслужване, богата гама от атрактивни промоционални предложения, съобразени с нуждите и интересите на потребителите.
В онлайн магазина може да откриете огромно разнообразие на хранителните добавки, избрани козметични марки и медицински изделия.
www.apteka24.bg